Gastenboek

Reactieformulier
Ellen Hitipeuw | 03-11-2015 12:19

Hallo allen, ben op zoek naar de tekst van het prachtige lied, waarvanik alleen het refrein wet: Hai ingatkan di negeri bersaudara. Jang hidup perpandjang djalam Alang ??? Ia itu Ulath, Boano dan negeri Oma. Djandjian datuk datuk djangan di robak. Ik vernam dat ene meneer Matulessy het lied zou hebben geschreven en dat er nog een "kladje" van de tekst zou moeten zijn ... ergens ..
Dank voor jullie hulp

Noor Nikijuluw | 29-01-2015 12:50

Namens mama Jo willen wij het bestuur van Paban heel erg bedanken voor de mooie hele grote bos bloemen die zij op haar 85ste verjaardag heb ontvangen.
Het was een complete verrassing voor haar en ook voor ons. Van de Paban mama, oh wat lief !! Ja die dag was het een grote bloemenzee in huis en wat heeft ze genoten die dag met kinderen, kleinkinderen en een achterkleinkind. We mogen God dankbaar zijn dat we haar nog in ons midden hebben.
De ouderen moeten we koesteren en ze zijn een voorbeeld voor ons.
Nogmaals heel hartelijk dank namens de familie Nikijuluw in Huizen.
Amatoo!

Rie van Velsen 08-11-2013 | 08-11-2013 16:15

Allereerst mijn complimenten aan het bestuur voor het organiseren van de zeer geslaagde Makan Patita op 05-10-2013.
Ik vond het een prachtige dag.
De foto's geven ook de indruk weer van de saamhorigheid en de warme gezelligheid, tussen onze Pela's.
Wij moeten dit koesteren.

Lieve groeten, Rie van Velsen

Athi Patty | 26-10-2013 03:30

Reactie op de Makan Patita d.d. 5 oktober jl in oost-Souburg.
Mijn complimenten aan het bestuur dat zij dit op touw hebben gezet.
Bij aankomst in het gebouw kreeg ik een brok in mijn keel toen ik al het bestuur en onze ouderen in onze pakian hitam zag met de bonte zakdoek om hun hals. Vooral ook toen ik de hele familie Siwabessy, zelfs de kleinkinderen, ook in onze kledij zag lopen. We wisten niet wat ons te wachten stond, we werden gescheiden van de pela's.
Het is zo jammer dat de locatie altijd te klein is. Op de foto's kon je pas zien wat er bij de deur en buiten gebeurde.
Binnen was het een zeer beladen sfeer toen bung Arnold het woord nam en de officiƫle ontvangst begon bij het verwelkomen van onze pela's. Het duurde even voordat het officiƫle gedeelte achter de rug was, waarna wij met z''n allen konden gaan eten.
Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken en ik vind het jammer dat niet alle ullathnezen gehoor hebben gegeven aan deze uitnodiging.Het zou zo mooi zijn dat ook onze kinderen en kleinkinderen weten hoe het allemaal is gegaan.
Nogmaals, toppie en wie weet komt er een herhaling????

Hartelijke groeten van Athi Patty

E.H.F.Supusepa | 07-09-2013 17:56

Het ziet er strak uit, niet te moeilijk, gewoon scrollen en overzichtelijk en duidelijk om te lezen en snel te bereiken.
Succes!

C.F. Nikijuluw | 18-12-2012 22:05

Ziet er heel mooi uit; moet er wel even wennen, ben toch niet te oud om er verder te gaan orienteren op deze Ullath-site. Terima kasih, Tuhan Memberkati batong samua.. 

Reactieformulier

Reactieformulier